Ledare anmälan

Kyrkan vill tacka och peppa alla sköna ledare i sina uppgifter och bjuder härmed in er till tre tillfällen i höst som vi hoppas att Du kan vara med på.

Församlingens bönemöte – 30 september kl 19.00
Tillsammans med styrelsen och anställda vill vi lyssna till och be för den situation vi står i som församling.

Brunch för ledare – 21 oktober kl 11.00-13.00 (Missionshelgen) ANMÄL DIG HÄR!
Vi bjuds på en härlig brunch, undervisning och samtal om ledarskap. Egil Svartdahl undervisar, delar sina erfarenheter och leder samtalet. Anmälan senast 17 oktober.

Ledardag – 19 november kl. 13.00 ANMÄL DIG HÄR!
11.00 Gudstjänst
13.00 Lunch för ledare
ca 14.00 Avfärd till Beachcenter i Kviberg

Efter gudstjänsten bjuds alla ledare på lunch i kyrkan. I Kviberg visar Markus Löveborn runt och berättar om att vara församling utanför kyrkans väggar. Sen testar vi på beachvolley tillsammans! Vi beräknas vara hemma runt kl 18.00 igen.
Ta med: kläder att spela i (shorts & linne), duschprylar, handduk och vattenflaska!
Anmälan senast 5 november.