Missionshelg 20-22 okt med Egil Svartdahl

Vi vill samla församlingens alla generationer till årets missionshelg!
Vi får besök av Egil Svartdal, som är pastor och predikant, föreläsare och programledare i norsk TV. På tidigt 70-tal började han som ungdomspastor och har sedan dess jobbat som både pastor och föreståndare inom Pingst. Egil är en av Norges främsta kommunikatörer med en unik förmåga att blanda allvar och humor.

Helgens riktning är att ge Jesus vidare och vi ser fram emot att ta del av Egils undervisning och långa erfarenhet av att vara generationsförsamling, ett ämne han brinner för. Han har skrivit boken ”Ge det vidare – en församling för alla generationer” som inspirerat oss.

HELGENS SCHEMA

FREDAG 20 OKTOBER
20.00 Ungdomsmöte med lovsång och undervisning. Egil Svartdahl. Fika.

LÖRDAG 21 OKTOBER
11.00-13.00 Brunch för ledare – Egil Svartdahl. Anmäl dig här senast 17 oktober.
17.00 Festkväll för alla åldrar med undervisning, sång & musik. Insamling till vårt missionsarbete. Under undervisningen blir det egen samling för alla barn! (barn under 5 år tillsammans med vuxen). Servering.

SÖNDAG 22 OKTOBER
11.00 Missionsgudstjänst för stora och små – Egil Svartdahl. Sång & musik av Draget. Insamling till vårt missionsarbete. Under predikan blir det egen samling för alla barn! (barn under 5 år tillsammans med vuxen). Efteråt serveras lunch i festlokalen för ett pris på 50kr/vuxen och 25kr/upp till 12 år. Alla intäkter går till vårt missionsarbete.

18.00 Söndakväll med Egil Svartdahl. Samtal och fika kring borden. För äldre tonåringar och unga vuxna.

|  Kategori: Inför helgen