Om Oss

Vår kyrka är vackert belägen mitt i Fiskebäck, med promenadavstånd till fiskehamnen. Här möts människor för att fira Gudstjänst, gå i konfirmation, vara med i scouterna eller bara mötas för att lyssna till sång och musik.

Fiskebäckskyrkans medlemmar är vanliga västkustbor, men vi har det gemensamt att vi känner att tron på Jesus ger en djup dimension i livet. Kyrkan är öppen för alla som vill vara med. Vi har inga krav på att man måste vara på något speciellt sätt.

Vår målsättning är Att varje människa jag möter ska känna och förstå att hon är älskad av Gud!

Vi har funnits i Fiskebäck sedan 1879 och vi är idag 500 medlemmar, men det finns ca 1000 människor med i vårt arbete. På den här sidan kan du få en inblick i vad som händer hos oss.

Välkommen att vara med. Vi ska göra allt vi kan för att du ska känna dig hemma. Fiskebäckskyrkan är ansluten till Svenska Alliansmissionen.