Politikersamtal i Missionskyrkan söndag 18 mars kl 18.00

Vilken värld vill du leva i?

Snart är det val i Sverige. Det sker i en tid då demokratin hamnat i kläm och mänskliga rättigheter hotas världen över. I en tid då det blir allt farligare att stå upp för allas lika värde.
Välkommen att samtala om vilken värld du vill ha och vilket samhälle du vill leva i. Och lyssna till ett samtal om vad det innebär att sätta mänskliga rättigheter först i politiken. Vi kommer att få ta del av föreställningen ”Mod och motstånd – om mänskliga rättigheter” och att bli inspirerade att förändra samhället och världen.
Medverkande: Emma Nohrén (MP), Rickard Nordin (C), Georg Andrén, Esther Flores Sedman, Magnus Walan samt Sven Jansson från Diakonia.

Välkommen till politikersamtal i Fiskebäcks Missionskyrka, söndag 18 mars kl 18.00

|  Kategori: Inför helgen