EKUMENISK BÖNEVECKA

I veckan är det den Ekumeniska Böneveckan, som i år är digital. Vi vill tillsammans med kyrkorna i västra Göteborg komma inför Gud i bön och i Jesu namn. Temat för veckan är Jesu egna ord Bli kvar i min kärlek, som är ifrån Joh 15:1-17. Här hittar du information program och 60-timmars bön.

TORSDAG 21/1 KL 19.00

Ekumenisk bön sänds live från Fiskebäckskyrkan. Insamling till bibeläventyret.

Till sändningen >>

FREDAG 22/1 KL 20.00

Bön och lovsång med ungdomar sänds live från Equmeniakyrkan Fiskebäck. Insamling till bibeläventyret.
Till sändningen på Youtube >>
Till sändningen på Facebook >>

SÖNDAG 19/1 KL 11.00

Denna söndag predikar präster och pastorer i varandras kyrkor. Till Fiskebäckskyrkan kommer Mats Särnholm och predikar.

Till sändningen i Fiskebäckskyrkan >>

60-TIMMARS BÖN

Kyrkorna i Västra Göteborg går samman i gemensam 60-timmars bön för Västra Frölunda, varje dag från torsdag 21/1 – söndag 24/1 mellan kl. 06.00-21.00. Vi vill utmana er alla att sätta av en timme var i bön inför vår Herre. Vi ber tillsammans med många fler att Guds rike och Jesu kärlek ska spridas i vårt område på alla sätt. Gud välsigne dig!

TILL BÖNESCHEMAT >>

Klicka på länken ovan för att se lediga tider i schemat. Välj vilken timme som passar dig och maila det till emelie@fiskebackskyrkan.se så för vi in ditt namn i schemat.

Som stöd inför din bön finns här ett dokument >>

Medverkande kyrkor är: Equmeniakyrkan Fiskebäck, Fiskebäckskyrkan & Opalkyrkan Svenska Alliansmissionen, Pingstkyrkan Frölunda, Johannesgården katolska kyrkan. S:t Gabrielkyrkan syrisk-ortodoxa kyrkan. Tynnereds församling Svenska kyrkan.

Foto: Jim Elfström