Renovering

Grattis Fiskebäckskyrkan 27 år!

I 27 år har vi sett till att kyrkan är i fint skick. Vi har under dessa år bytt fönster, köpt ny ljudanläggning, borrat bergvärme, byggt nya kontor mm. Dessa kostnader har vi tagit rullande och med vissa extra insamlingar. På detta sätt har vi förvaltat vår kyrka genom åren.

Renovering av kyrksalen och entrén

På årsmötet 2015 fattades beslut om att renovera kyrkan och att detta skulle göras i två steg.
Först ombyggnad av Ankardelen, köket och smårummen. Detta arbete påbörjades januari 2016 och det var klart i april. Mycket jobb lades ner och vi fick ett resultat som vi är väldigt nöjda med.

Processed with VSCO with f2 preset

I februari 2017 startade andra delen av renoveringen, kyrksalen och entrén. Många händer hjälptes åt att genomföra denna renovering och i mitten av april kunde vi återigen fira gudstjänst i vår kyrksal. Även detta resultat blev vi nöjda med.

Ansvarig inredningsgruppen – Joakim Lindgren
Mail: 299889[snabela]gmail.com

Ordförande styrelsen – Anna Johansson
Telefon: 0730291987
Mail: styrelsen[snabela]fiskebackskyrkan.se

Församlingens renoveringskonto

Du som lämnat löftesoffer eller nu vill vara med och stötta ekonomiskt, kan
sätta in pengar på församlingens renoveringskonto med uppgifterna nedan.

Swedbank
Clearingnummer: 81059