UNGA VUXNA

UNGA VUXNA-MÖTE

Några gånger per år har vi Unga vuxna-möte tillsammans med Donsö Equmenia. Det är gudstjänst och gött caféhäng efteråt. Ett perfekt tillfälle att känna på vår församling och ta med en vän! För datum se kalender eller följ oss på Instagram > @fiskebackskyrkan

ALPHA

Alphakursen är till för alla som vill fundera och reflektera kring livet och dess mening. Det är en plats där människor kan komma och koppla av, äta, lyssna och dela sina tankar. Läs mer HÄR!

BÖNEGRUPP

Församlingen har ett antal bönegrupper som träffas regelbundet. Vi pratar om Gud, livet, vi ber och läser Bibeln. Ett bra tillfälle att vara med i en gemenskap. Är du intresserad? Det finns plats för fler! Ta kontakt med Felix Millton på 0701-63 00 22.

INNEBANDY

Vi lirar innebandy varje torsdag 19.00-21.00 i kyrkans källare under vinterhalvåret. Häng på, det är bara att dyka upp! För mer info om vilken vecka det startar och slutar, smsa Noa Samuelsson på 0738-53 65 55.

ENGAGERA DIG

Vill du göra något mer än att bara gå på gudstjänst i Fiskebäckskyrkan? Det finns alltid plats för fler att engagera sig och hjälpa till! Vi vill gärna höra om dina intressen och drömmar. Hör av dig till vår ungdomsledare Felix Millton på 0701-63 00 22.