UV-SCOUT

Hej alla UV-scouter!

I väntan på att vi kan träffas som vi brukar, så träffas vi varje tisdag kl 18.00 på Zoom och har så kallad "webb-scouter", alltså en digital variant av UV-scout. Vi hoppas såklart att vi snart kan träffas igen, men fram tills vi vet mer ses vi digitalt. Om du deltar via telefon eller platta så behöver du ladda ner Zoom-appen och skapa ett konto. Gör det redan nu, så du är redo. Deltar du via dator behöver du inget konto, utan bara klicka på länken nedan.

Klicka här för att haka på webb-scouterna >>

Tisdagar kl. 18.00


UV står för Unga Viljor och är Fiskebäckskyrkans scoutarbete. Alla som går i 3:an och äldre är välkomna till UV och när man börjar 7:an får man gå med i "Elitpatrullen" som hittar på lite extra fräcka grejer!

Men vad gör en UV-scout då?
Vi i UV-scout har gröna skjortor på oss, vi lär oss att elda, hantera kniv , hantera yxa, använda rep, knyta knopar, vi pysslar  och leker. Vi hittar på skojiga saker i den egna patrullen, vi går på spårning, vi pratar om miljön, hur man är en god kamrat, vem Gud är och hur vi kan lära känna honom. Vi åker på hajk, läger och har jätteskoj ihop!

Här finns lite mer info: Fiskebäcks UV-scout

Har du aldrig varit hos oss och vill prova på UV-scout så är du välkommen att prova en tisdagskväll kl. 18.00!
Du kan också ta kontakt med vår kårchef Lars Sjöblom.