Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Julkonsert med Evelina Gard & Putte Nelsson

8 december, 2021 kl 20:00 - 01:00

Varmt välkommen på en personlig och nära konsert där Putte Nelsson och Evelina Gard delar med sig av sina favoriter bland våra mest älskade välkända julpsalmer och sånger, blandat med egenskrivna låtar och moderna klassiker. Kvällen bjuder på fantastisk sång och musik, stämningsfullt och innerligt, där berättelsen om julen står i centrum.

Biljettkostnad 295:-
Klicka här för att köpa biljetter >>

Konserten görs i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen. En del av intäkterna från konserterna går till Erikshjälpens arbete för att barn och familjer som lever i akut hunger på grund av extremväder och katastrofer ska få mat på bordet och kunna bygga upp sina liv på nytt.

Putte Nelsson, pianist och körledare, känner du igen från TV-program som ”Så ska det låta” och ”Körslaget” och – tillsammans med Evelina – det uppskattade programmet ”Allsång på Rörstrand”.

Evelina Gard är sångerska, låtskrivare och arrangör, med flera skivor i bagaget, bland annat ”The story of Christmas”, som du denna kväll garanterat kommer få höra en och annan sång ifrån.

Detaljer

Datum:
8 december, 2021
Tid:
20:00 - 01:00

Arrangör

Fiskebäckskyrkan