SOMMARKYRKAN

Sedan några år tillbaka firar Fiskebäckskyrkan och Equmeniakyrkan gudstjänst tillsammans under sommaren. Vi har upplevt att det är roligt och uppskattat att få mötas på det viset! I år ser det dock lite annorlunda ut. Vi kommer inte kunna öppna kyrkorna för besökare så länge som folkhälsomyndigheten rekommenderar att inga samlingar överstiger 50 personer. Men vi kommer att sända våra Gudstjänster live via Youtube och Facebook. För att se våra gudstjänster följer du länken nedan.

fiskebackskyrkans livesändning

equmeniakyrkans livesändning

Varje år gör vi också en bibelläsningsplan som tar dig igenom en bibelbok under sommarveckorna. Bibelläsningsplanen hittar du här…

I år har vi också ett gudstjänsthäfte där våra pastorer skrivit en kort betraktelse för varje söndag.
Gudstjänsthäftet hittar du här >>