SOMMARKYRKAN

Det är sommar och återigen dags för Equmeniakyrkan och Fiskebäckskyrkan att fira gudstjänst tillsammans! Under nio söndagar kommer pastorerna predika från Matteus evangelium. Med bibelläsplanen intill kan du fördjupa dig ännu mer i texten inför gudstjänsten och varje onsdag klockan 11.00 bjuder vi även in till Bibelsamtal över en kopp kaffe, varannan onsdag i Fiskebäckskyrkan och varannan i Equmeniakyrkan, för plats se Kalendern. I kalendern hittar du också info om alla Sommargudstjänster.

OBS! För barnen finns även Sommarbarnkyrkan >>

Yes!

Med lättade restriktioner kan vi välkomna dubbelt upp till gudstjänsterna. Ingen anmälan krävs till gudstjänsterna i Fiskebäckskyrkan. Däremot fortsätter vi med föranmälan till gudstjänsterna i Equmeniakyrkan, anmäl dig nedan. Gudstjänsterna sänds på webben, men vi kommer även att kunna ta emot besökare på plats, dock begränsat antal.

Fiskebackskyrkans livesändning

Equmeniakyrkans livesändning

Anmälan till sommarens gudstjänster

Anmälan öppnar alltid onsdagen innan kl. 10:00 och stängs söndag kl. 9:00