GULLBRANNALÄGRET - UNGTRO 2022

7-12 augusti

Varmt välkommen med på årets tonårsläger på Gullbranna! UngTro22 kommer att bli en av sommarens stora upplevelser för dig som är tonåring och ledare. Här erbjuds en vecka på den bästa delen av västkusten med kanonförutsättningar för sol och bad. Dessutom får du möjligheter att ta till dig bra undervisning, spännande aktiviteter, oförglömliga nattcaféer, morgonsoffa, bön & lovsång, intressanta temasamlingar, strandfest, härliga kvällsmöten samt mycket mer.

”Det som du också har gjort för en av mina minsta har du också gjort för mig”
Årets lägertema ur Matt 25:35-40 sker i mötet med vår medmänniska. I det mötet får vi som Guds skapelse se Gud, möta Honom, inse vår brustenhet, ta emot Hans nåd och utmanas att förmedla samt tala om vem Han är för andra.

Det är ett begränsat antal platser från Fiskebäck, så först till kvarn gäller 🙂

ANMÄL DIG HÄR>>

TID

Söndag 7 augusti ca kl 16.00 till Fredag 12 augusti kl 12.30.
Ledare: Lördag 6 augusti kl 14.00 (lunch innan) till Fredag 12 augusti kl 14.00.

ÅLDRAR - TONÅR & XL

Lägret är indelat i Tonår 13-15 år och XL 16 år och uppåt (från 2006-).
Vi gör det mesta tillsammans men XL bor i egen tältby och har en del eget program.

PRIS

Pris: 1575kr
Pris från 1 juli: 1775kr. Ingen prishöjning för ledare.
Pris Ledardygnet 200kr. Frivilligt pris för praktiska gruppen 600kr. För matkostnad.
Bussresan kostar 350 kronor per person, tur och retur och ligger utöver anmälningsavgiften (ex.1575+350=1925kr). Om du tar dig dit på egen hand meddelar du det i anmälan.

Betalningen sker till Fiskebäckskyrkans Ungdomskassa - Bankgiro 5314-5017 eller Swish 123 270 21 40

Minst 400 kronor av kostnaden (ej återbetalningsbart) ska betalas in DIREKT vid anmälan till Fiskebäckskyrkan. Det går även bra att betala in hela summan direkt. Märk inbetalningen med "UngTro2022" + ditt barns namn.

LOGI

I eget tält. Vid särskilda skäl inomhus. Obs, tjejer och killar bor i skilda tält.

BRA ATT HA MED SIG

- Tält, sovsäck, liggunderlag/luftmadrass
- Kläder för alla väder (tänk på allt från bad och regn)
- Bibel och anteckningsblock
- Toalettartiklar
- Ficklampa och bra-att-ha-saker för campingliv
- Swish (pengar) till insamling/kiosk/grill
- Och det man känner att man behöver. Mer info kommer i deltagarbrev i juli.

LÄGERINSAMLING TILL KENOSIS

I den kristna tron finns tron på en god Gud som är generös och som när vi följer Honom gör oss mer lika Honom. Under sommarens läger får vi möjligheten att vara med och bidra till Kenosis arbete i Rumänien. Där arbetar Andreas och Beck Samuelsson med att bygga relationer med romer i en väldigt utsatt del av Rumänien. De bygger gemenskap och arbetar för att förbättra samhället, bland annat genom att och ge möjligheter till arbete och utbildning. Organisationens hjärta slår för att låta romer, en folkgrupp som ofta setts ned på och lämnats utanför, få hjälp att upptäcka och leva ut det vackra Gud har lagt i deras liv. Mer info kommer under lägret.

ARRANGÖR: SAU

Svenska Alliansmissionens Ungdom (SAU) är en organisation som stöder Alliansförsamlingarnas barn och ungdomsarbete. SAU arbetar för att vinna människor för Kristus, verka för deras växande i tron, leda dem in i den kristna församlingen och så arbeta för Guds rikes tillväxt såväl i Sverige som i andra länder (utdrag ur SAUs stadgar). Förutom att göra läger arbetar SAU med andra arrangemang som läger, konferenser, Gullbrannafestivalen och utbildningar av olika slag. SAU har en drogfri policy, därför tillåts inte alkohol, tobak och andra droger.

Lägret kommer att innehålla en mängd olika inslag som vi hoppas skall präglas av en varm gemenskap och mycket glädje.Varje dag hålls seminarium där deltagarna får lära sig mer om bibeln och den kristna tron. Under lägret ges dessutom flera tillfällen till gudstjänst. En gudstjänst innehåller bön, lovsång, undervisning mm. En av kvällarna hålls nattvardsfirande och den är naturligtvis frivillig.

Vi som arrangerar lägret hoppas att det ska bli en bra mötesplats för dig som tonåring och att du ska få möjlighet att söka dig närmre Jesus och söka mer kunskap om vad det innebär att följa honom och ge redskap för livet.

VIKTIGT

För att lägret skall fungera och för att alla skall trivas måste du respektera lägrets grundläggande regler. Dagsprogrammet skall följas. Regler och föreskrifter som lägerledningen meddelar skall respekteras.

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta Felix Millton 0701-63 00 22 eller Viktor Alnervik 0723-05 90 51.