Hälsning från Maria, vår utsända missionär i Tchad.

Ja, Corona kom även till Tchad. Av säkerhetsskäl och stora begränsningar i att fortsätta arbetet som vanligt beslutades det att det var bäst för mig att återvända till Sverige för en tid. Sedan påsk befinner jag mig därför i Sverige och är tacksam för att kunna fortsätta arbetet på distans. I Tchad är just nu utmaningen för många människor att få mat för dagen, då de flesta inte får jobba som vanligt och människor lever en dag i taget. Tänk gärna på dem i era böner.
Vill du veta mer om arbetet i Tchad och vad jag gör? Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev eller mejla mig på maria_gustafsson@folk.se
I denna tid då vi ska hålla avstånd och människor kan vara långt borta – må Gud vara dig nära!
Med önskan om Guds välsignelse och beskydd!
/Maria